Carne de porc în cuptor în manșon

Dacă doriți să vă tratați familia cu o farfurie delicioasă și consistentă – pregătiți coastele de porc din cuptor în manșon.

Ingredientele

Carne de porc – 900 g

Sos de soia – 50 g

Melon sirop – 30 g

Suc de lămâie – 1 lingura.

Ulei de floarea-soarelui – 30 g

Sare – la gust

Piper negru măcinat – pentru gust

Sumakh – 1 linguriță.

  • 324 kCal
  • 2 ore

Procesul de gătit

Dacă doriți să vă tratați familia cu o farfurie delicioasă și consistentă – pregătiți coastele de porc din cuptor în manșon. Aceasta este o rețetă destul de simplă pentru carnea incredibil de delicată, care va fi apreciată nu numai de către casă, ci și de oaspeți la masa festivă. Marinada pentru marinarea coastelor poate fi luată după gustul tău, pentru că nimeni nu a încercat vreodată să experimenteze. Rețeta conține sirop de pepene, care poate fi înlocuit cu miere sau zahăr. Compoziția și cantitatea de mirodenii pot fi variate la discreția dvs.

Pentru prepararea coastelor de porc în cuptorul din manșon, luați următoarele ingrediente.

Ingrediente pentru coaste de porc în cuptor în manșon

Mai întâi de toate, hai să ne ocupăm de coaste. Pentru coacere, cumpărați numai coaste proaspete, refrigerate. Clătiți-le bine și uscați cu un țesut. Se taie în bucăți de lot.

Tăiați coaste de porc

Îndepărtați-le într-un vas profund. Se condimentează cu sare și piper negru măcinat. Adăugați sos de soia, sumac, sirop de pepene galben sau miere, suc de lămâie, ulei de floarea-soarelui. Se amestecă bine. Daca timpul permite, lasati sa marinati timp de 5-8 ore. În caz contrar, marinați timp de aproximativ o oră, amestecând ocazional.

Șuruburi de prăjituri

Ribule marinate pliate într-un manșon pentru coacere. Trimiteți-l la cuptorul fierbinte timp de 60 de minute la o temperatură de 180-190 de grade.

Puneți coaste în manșon pentru a coace

Roșiile de porc fierte în cuptor sunt gata de servire.

Rețetă pentru coaste de porc în cuptor în manșon

Bon apetit!

Fotografie de coaste de porc în cuptor în manșon

Добавить комментарий

*

90 − 81 =