Sturgeon panggang yang disumbat dengan pemadat kentang

Salah satu cara paling lazat dan paling mudah untuk membuat sturgeon panggang. Cantik dan festif luaran, dan sangat lazat pada akhirnya.

Bahan-bahannya

Sturgeon – 1400 g

Kentang besar – 5-6 pcs.

Wortel – 1 pc.

Bawang – 1 pc.

Telur – 1 pc.

Garam – secukup rasa

Lada – secukup rasa

Minyak sayur – 2 sudu besar.

Lemon – untuk memfailkan

  • 140 kCal
  • 1 jam 10 min.

Proses memasak

Salah satu cara paling lazat dan paling mudah untuk membuat sturgeon panggang. Jika anda berjaya membeli ikan raja ini, maka sebagai varian saya cadangkan untuk memasaknya untuk resipi ini. Cantik dan festif luaran, dan sangat lazat pada akhirnya. Cuba entah bagaimana, anda pasti suka versi sturgeon panggang yang disumbat dengan pemadat kentang.

Gambar goreng sturgeon yang disumbat dengan pemadat kentang

Untuk bermula, ikan perlu dibersihkan – potong insang, buang bahagian dalam dan keluarkan lendir. Cara paling mudah untuk mengeluarkan lendir dengan garam. Untuk melakukan ini, ikan harus digosok dengan garam dan dibiarkan selama 30 minit. Kemudian basuh garam dengan air yang mengalir dan lap ikan dengan tuala kertas. Duri dan sirip tidak akan dikeluarkan, kami meninggalkan ikan luaran yang indah, terutama kerana tiada siapa yang akan memakan kulit itu, ia sangat padat, dan pada akhirnya ia mesti dikeluarkan dalam apa jua keadaan. Saya tidak mengeluarkan vizig dalam ikan muda itu, ia adalah nipis dan tidak dapat merobek ikan semasa memasak.

Bersihkan ikan

Potong kentang, rebus sehingga dimasak. Goreng dalam minyak sayuran halus bawang cincang dan wortel parut pada parut besar.

Keldai kentang

Masukkan telur, masak kentang tumbuk tebal.

Buat kentang lenyek

Tambah sayur goreng kepada kentang, garam dan lada mashed. Sekiranya kentang tumbuk tidak cukup tebal, tambah sedikit tepung.

Tambah Sayuran Goreng

Kacau sehingga kentang lenyek dan sejuk.

Kacau kentang tumbuk dengan sayur-sayuran

Garam ikan, lada, cuti untuk mengasinkan selama 20 minit, sambil menyediakan pengisian.

Ikan masin

Stuff abdomen ikan dengan pengisian kentang, isi dengan kepala sturgeon, kerana ia benar-benar kosong)))

Ikan barang

Seseorang menjahit perut ikan dengan jarum dan benang biasa. Saya menjadikannya lebih mudah. Lubricate foil dengan minyak sayuran.

Letakkan ikan di atas kerajang

Saya membungkus ikan dalam foil, saya memberikan bentuk yang diingini. Saya membakar 180 darjah tanpa perolakan selama 30 minit.

Skru ikan dalam foil

Kemudian, saya memotong kerajang atau membentangkannya, saya memberikan ikan itu untuk satu lagi selama 20 minit. Setiap 5-10 minit saya melincirkan kulit ikan dengan kicap untuk rasa dan warna.

Bakar ikan di dalam ketuhar

Ikan siap untuk beralih ke hidangan hidangan, menghiasi dengan daun salad dan kepingan lemon.

Sturgeon siap dibakar dengan pemadat kentang

Dengan cara ini, dalam bentuk sejuk ikan ini juga baik untuk rasa.

Sturgeon panggang yang disumbat dengan pemadat kentang, siap. Ikan lazat dengan pengisian yang enak akan menyenangkan semua pencinta ikan.

Cuti keluarga yang lazat dan menyenangkan untuk anda!

Resipi untuk sturgeon panggang yang disumbat dengan pemadat kentang

Добавить комментарий

*

+ 74 = 76