Eggplanter stuvet i rømme

Det vil være til smaken av alle de som elsker grønnsaker i kremaktig saus. Du kan tjene dem begge som en varm matbit, og som en siderett til hovedretten.

Ingrediensene

Aubergine – 500 g

Rømme – 100 ml (kan være litt mer)

Mel – 2 ss

Hvitløk – 2 tenner

Smør – 40 g

Provençalske urter – 10 g

Frisk dill – 10 g

Salt – å smake

Pepper svart bakken – etter smak

  • 103 kcal
  • 40 min.

Kokeprosess

Stewed auberginer i rømme vil smake til alle som liker grønnsaker i kremaktig saus. Det er mange matlagingsalternativer for denne parabolen. Noen liker eggplanter å svømme i rømme, noen foretrekker å stuing i rømme, ikke stekt aubergine.

Jeg vil tilby deg min egen versjon av aubergine. Det særegne er at jeg forbereder biter av aubergine og kjøtt av aubergine til syren er nesten fullstendig fordampet, slik at det ikke er flytende saus, og eggplantskivene var dekket med den.

For å forberede stewed aubergine i rømme, forbereder vi produktene i henhold til listen. Rømme kan tas noe fett, du kan også bruke gresk yoghurt, det viser seg for deilig.

Ingredienser til stuet aubergine i rømme

Eggplanter med stor diameter er mine. Vi kutter først i sirkler 5-7 mm tykk, så hver sirkel – i seks deler.

Kut eggplantet

Fyll pannen med halvvann. Vi la vannet koke, vi kaster salt. Kast deretter eggplantene i kokende vann. Kok eggplantet 3-4 minutter.

Sett eggplanter i en pott med vann

Kast eggplanter i en kolander og la vannet helt tømme av eggplantet. Etter det sprer vi biffene av eggplant på et papirhåndkle og igjen sukker vi all væske.

Kast eggplanter i en kolander

Vi legger kutte eggplantplanter inn i en bolle. Vi henter dem i mel.

Rull aubergine i mel

I en stekepanne smelter smør og partier i ett lag og stek biter av eggplant til en sprø skorpe, omrør i 5-7 minutter. Du må steke på høy varme.

Fry aubergine

Fra krydder bruker jeg en blanding av provencalske urter, fersk dill, finhakket hvitløk, salt og pepper.

Forbered krydder, urter og hvitløk

Til stekte eggplantskiver, spred surkrem og ovennevnte krydder, bland godt eggplantet med rømme, når oppvarmet rømme blir mer væske. Det skal helt dekke eggplantet. Stew opp parabolen i ytterligere 10-15 minutter til eggplantens mykhet og fortykkelsen av sausen.

Tilsett greener, rømme, hvitløk og krydder

Vi elsker at eggplantskiver holder formen og, som den var, omsluttes i en kremet saus. Hvis du vil, når biter av eggplant flyter i rømme saus, så kan du legge til 1 spiseskje til parabolen. mer rømme enn angitt i oppskriften.

Oppskrift på stuet aubergine i rømme

Stewed eggplants i rømme er klare! Du kan tjene dem begge som en varm matbit, og som en siderett til hovedretten. Eggplanter, kokt i henhold til denne oppskriften, er saftige innsiden, med en rødaktig kremaktig skorpe.

Bon appetitt!

Foto av stewed aubergine i rømme

Добавить комментарий

*

81 − 77 =