Shish kebab din file de porc

Rețeta cea mai corectă pentru kebab shish din carne de porc. Un vas de picnic este pregătit pe frigărui pe grătar.

Ingredientele

Carne de porc (răcit) – 3 kg

Roșii (mediu) – 5 buc.

Ceapa (mare) – 2 capete

Acid acetic – 1,5 tsp. + 50 ml apă

Sau maioneză – 50-70 g

Se condimentează pentru kebab shish – pentru gust

Sare – la gust

  • 205 kCal
  • 6 ore

Procesul de gătit

Nu te gândi la indiscreție, dar astăzi te voi învăța să gătești cele mai corecte și delicioase kebaburi din carne de porc. În mod ideal, opțiunea clasică – un kebab shish din carne de porc, pregătit din partea gâtului carcasei. Dar nu te grăbi să te deznădăjduiești dacă nu ți-ai putea pune înapoi gâtul de porc. Pot să vă mulțumesc “proprietarilor” de castraveți de porc! Conform rețetei mele, kebaburile shish nu sunt mai puțin vrednice. Ai o cină la grătar? Oaspeții vă vor aprecia cu siguranță toate eforturile.

Citiți cu atenție și nu pierdeți nimic.

Pentru a pregăti kebabul de carne de porc drept, în plus față de carne proaspătă și de preferință de casă, sunt necesare ingredientele potrivite pentru marinadă. Opțiunea ideală – ceapă și roșii. Aceasta va necesita, de asemenea, un mic condiment pentru grătar – pentru aromă, sare, maioneză sau oțet.

Ingrediente pentru kebab shish de la prosoape de porc

Fructe de porc bine refrigerate tăiate în bucăți mari. Rabatați într-un vas adecvat volumului.

Taie carnea

Se condimentează lămâia cu mirodenii aromate de kebab, dar nu sare. Vom turna carnea de porc deja pe grătar.

Presărați sare și condimente

Se amestecă carnea în condimente. Ceapa pre-curățată tăiată în semifabricate mari. Completați bucățile de carne de porc cu ceapă.

Pune ceapa

Tăiați roșiile proaspete în două sau trei bucăți, în funcție de mărimea legumelor. Rețineți că felii de tomate vor fi împinse pe frigărui împreună cu carnea de porc. Tomatele nu ar trebui să fie prea moi și subțiri, altfel ele vor cădea în brazier în timpul rotației. Adăugați roșiile într-un castron cu un kebab shish și ceapă.

Puneți felii de roșii

Ca ingredient auxiliar pentru o marinadă de kebab shish, se folosește adesea oțet de cidru de mere, acid acetic sau maioneză. Cu o dorință sau credință puternică, aceste ingrediente nu pot fi adăugate deloc.

Pregătim un kebab de vară “fierbinte”, așa că am mâncat totuși dovlecelul în maioneză. Uneori iau acid acetic, diluat cu apă, în proporție: 1 linguriță. acid + 50 ml de apă la 2 kg de carne.

Se condimentează cu maioneză viitorul kebab shish.

Puneți maioneza

Cu grijă, pentru a nu rupe roșiile, amestecați carnea de porc în marinadă și lăsați-o timp de 6 ore într-un loc răcoros.

Marinare carne

Marunate bucăți de lăptuci sunt plasate pe frigarui, alternând cu felii de roșii. Este mai bine să începeți cu carnea. Și terminați bivolul. Dacă lăsați o tomată cu marginea, atunci există o șansă să-l pierdeți în grătar. Piețele trebuie să fie plantate de-a lungul fibrelor și suficient de strânse una pentru cealaltă.

Trimiteți kebabii shish la cărbunele fierbinți. Încercați să închideți frigarui toate gratarul spațiu. Aceasta va păstra căldura din cărbuni, iar carnea va fi gătită cât de repede nu visezi.

Pentru a prăji kebab shish

De îndată ce partea de jos a kebabului shish este acoperită cu o crustă ușoară, sare kebabs shish primul de sus. Răsuciți cu grijă frigarui și sezonați cu sare. Nu vă fie frică să lucrați cu sare. Carnea de porc în procesul de prăjire nu este necesară, dar dacă adăugați sare în timpul decapării, la fel ca și oamenii leneși (uneori și “păcat”) sau kebab-urile de șarpe fără experiență, atunci puteți să oversalt.

Se presara cu sare

Gatiti kebab-urile din carne de porc pentru nu mai mult de 5-10 minute, cu conditii bune de carbune. Căldura cărbunelui poate fi verificată în modul cel mai popular – pentru a ține palma aproape de frigarui. În cazul în care palma suferă, atunci cărbuni sunt inutile și trebuie să fie umflate la roșeață. Stingeți focul cu un vârf de sare. Nu inunda flacăra cu apă sau bere, așa cum fac mulți. Din aceasta, gustul de carne se pierde și crește timpul de gătit.

Fotografie de kebab shish de la prosoape de porc

Shish kebab de la friptura de porc gata!

Avem carne suculentă, parfumată, moale, care înseamnă: picnicul a fost un succes! Mănâncă pentru plăcere, dar bea cu moderatie. Nu este necesar să credem în basm că vodca ajută la digestia rapidă a kebabului de carne.

Reteta pentru kebab shish din carne de porc

Добавить комментарий

*

− 3 = 3